Receptiediensten

Receptiemedewerkers van Preventief zijn per definitie professionals in het gastvrij ontvangen van uw klanten, bezoekers en uw relaties.

Receptiediensten

Het ontvangen van uw gasten is een van uw belangrijkste visitekaartjes. Goede receptiemedewerkers van Preventief Veiligheidsdiensten B.V. zijn per definitie professionals in het gastvrij ontvangen van uw klanten, bezoekers en uw relaties. Uiteraard hoort daarbij het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van binnengekomen telefoontjes. Voeg daar security awareness, alert handelen en discretie aan toe.

Wij kunnen voor u professionele receptiediensten uitvoeren door onze goed opgeleide receptionisten en behulpzame telefonisten.

Maar onze receptionisten kunnen meer.

Zij zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van uw facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen, klachten en storingen af kunnen handelen. Op die manier verzorgt Preventief Veiligheidsdiensten B.V. voor u een facilitair meldpunt, dat is ondergebracht bij de receptie. Hier komen alle facilitaire meldingen van uw medewerkers binnen. Voor ieder bedrijf kan Preventief Veiligheidsdiensten B.V. een op maat gesneden facilitair meldpunt leveren. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, het aantal medewerkers en de gewenste kwaliteit.

responsive

Receptiediensten

Receptiemedewerkers van Preventief Veiligheidsdiensten zijn per definitie professionals in het gastvrij ontvangen van uw klanten, bezoekers en uw relaties